Pressmeddelanden2019-01-30T13:25:01+01:00

Pressmeddelanden

MultiDocker Cargo Handling AB listas på NGM Nordic MTF

MultiDocker erbjuder kunder inom transportnäringen en effektiv lasthanteringslösning baserad på en egenutvecklad hydraulisk materialhanteringsmaskin. MultiDocker tillverkar sina materialhanterare genom att köpa system och moduler av kvalificerade leverantörer där Caterpillar, som är världens största tillverkare av entreprenadmaskiner, är den största. Övriga system och komponenter är utvecklade av MultiDocker i samarbete med etablerade samarbetspartners och leverantörer. Läs mer om MultiDocker på www.multidocker.com

Under november genomfördes en publik nyemission som övertecknades, samt en riktad nyemission, vilka tillsammans tillförde bolaget 28 MSEK samtidigt, MultiDocker har idag ca 4 500 aktieägare.

-Vi är glada att bli listade på NGM MTF och ser fram emot att fortsätta utveckla Multidocker genom att erbjuda effektiva maskiner och lösningar till marknaden säger MultiDockers VD Percy Österström.

Styrelseordförande för MultiDocker är Lars Sjödahl. Verkställande direktör är Percy Österström.

MultiDockers aktier kommer att handlas under kortnamnet MULT MTF.

För ytterligare information kontakta:
Percy Österström
VD, MultiDocker Cargo Handling AB
070-531 96 03
percy.osterstrom@multidocker.com

Om MultiDocker
MultiDocker Cargo Handling AB är ett svenskt bolag verksamma på en global marknad. MultiDocker utvecklar, tillverkar och säljer maskiner och logistiklösningar för materialhantering i hamnar och terminaler. Bolaget verkar i ett segment med god tillväxt och potential för effektivitets- och miljöförbättringar. MultiDocker har ett nära samarbete med Caterpillar, världens största tillverkare av stora anläggningsmaskiner.

december 28th, 2016 | Pressmeddelanden|