Pressmeddelanden2019-01-30T13:25:01+01:00

Pressmeddelanden

ConExpo: Ny order och andra nyheter

MultiDocker genomför framgångsrikt besök på ConExpo i USA

Ny order

MultiDocker har under mässan signerat ett kontrakt om försäljning av 1 maskin till USA. Maskinen säljs genom samarbetspartnern Process Equipment. Ordervärdet uppgår till ca 5,5 MSEK.

ConExpo

Ett team från MultiDocker har under veckan besökt ConExpo i Las Vegas, USA. Det gavs möjlighet till intressanta möten med CAT, potentiella kunder, samt samarbetspartners inklusive återförsäljare i Nord- och Sydamerika och leverantörer från flera olika ställen i världen.

Ny mässa planerad

Under ConExpo överenskoms att MultiDocker kommer att delta vid en ny mässa i slutet av maj i St. Louis, USA, där fokus ligger på flodtransport och logistik kring inre vattenvägar i Mississippi-floden samt USA som helhet. MultiDocker är mycket glada att presentera att en ny CH900 kommer att ställas ut vid mässan, vilket förhoppningsvis kommer röna stort intresse hos potentiella kunder.

För ytterligare information kontakta:

Percy Österström

070-53 196 03

percy.osterstrom@multidocker.com

Om MultiDocker

MultiDocker Cargo Handling AB är ett svenskt bolag verksamma på en global marknad. MultiDocker utvecklar, tillverkar och säljer maskiner och logistiklösningar för materialhantering i hamnar och terminaler. Bolaget verkar i ett segment med god tillväxt och potential för effektivitets- och miljöförbättringar. Multidocker har ett nära samarbete med Caterpillar, världens största tillverkare av stora anläggningsmaskiner.

march 10th, 2017 | Pressmeddelanden|