Pressmeddelanden2019-01-30T13:25:01+01:00

Pressmeddelanden

Falkenbergs terminal förnyar sin maskinpark, MultiDocker får åter förtroendet

MultiDocker har skrivit avtal med Falkenbergs Terminal om ännu en maskin med ett ordervärde av ca 9 miljoner kronor.
 
MultiDocker har fått förnyat förtroende av Falkenbergs Terminal som har varit kund sedan 2003 och sedan dess köpt fem stycken materialhanterare av MultiDocker. Falkenbergs Terminal kommer efter leverans att ha tre stycken maskiner från MultiDocker i sin verksamhet. Ordern gäller en MultiDocker CH1100F som är specialanpassad för Falkenbergs Terminal och deras logistiska förutsättningar.
 
"Vi är mycket glada över att ha fått fortsatt förtroende från Falkenbergs Terminal som nu köper sin femte MultiDocker. Maskinernas mångsidighet passar terminalen väl då de hanterar många olika typer av gods. Vi vet också att kunden över tid varit mycket nöjd med maskinernas produktivitet när man ser på helhetsbilden med kapacitet, utnyttjandegrad och service-stopp. MultiDocker ser fram emot ett fortsatt produktivt samarbete med Falkenbergs Terminal." Kommenterar Simon Österström, CMO på MultiDocker.
 
9 november 2016 Norrköping
 
För ytterligare information kontakta: 

Simon Österström
070-6677 863
simon.osterstrom@multidocker.com
 
Om MultiDocker 

MultiDocker Cargo Handling AB är ett svenskt bolag verksamma på en global marknad. MultiDocker utvecklar, tillverkar och säljer maskiner och logistiklösningar för materialhantering i hamnar och terminaler. Bolaget verkar i ett segment med god tillväxt och potential för effektivitets- och miljöförbättringar. Multidocker har ett nära samarbete med Caterpillar, världens största tillverkare av stora anläggningsmaskiner. I samband med bolagets starka tillväxt och snabba expansion genomförde Multidocker i somras en nyemission och en ägarspridning.

november 9th, 2016 | Pressmeddelanden|