Projektledare till MultiDocker

MultiDocker
Norrköping
Industri/verkstad/produktion/tillverkning

 

Publiceringsdatum
2018-09-13
Sista svarsdag
2018-10-07

 

MultiDocker designar, tillverkar och säljer några av världens mest effektiva produkter för materialhantering, anpassade för hamnar, terminaler och industriellt bruk. MultiDocker har ett nära samarbete med Caterpillar och är en global aktör med kunder framför allt i Europa, Sydamerika och Asien. Företaget finns listat på börsen, NGM – Nordic Growth Market. Huvudkontoret finns i Norrköping.

Som växande entreprenörsföretag färdas vi i ständig förändring och rörelse, både vad gäller vår omvärld, verksamhet och organisation. Vi bygger vår organisation av ansvarsfulla människor med entreprenörsanda, kreativitet och initiativförmåga. Dessa egenskaper är vägledande när vi anställer nya medarbetare. Idag innefattar företaget ett 20-tal medarbetare samt ett omfattande internationellt nätverk av agenter och partners. Läs mer om oss på www.multidocker.com

Som projektledare på Multidocker ansvarar du för hela flödet från order till slutleverans till kund!

Projektledarens arbete är avgörande för att skapa nöjda kunder vilket kräver fokus på rätt kvalitet och leverans enligt tidsplan. I rollen som Projektledare arbetar du strategisk och operativt tillsammans med partners inom Teknik, Inköp och Logistik. Rollen innefattar också att skapa tydliga riktlinjer och lösa eventuella problem på ett snabbt och effektivt sätt med stöd av övriga organisationen.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Norrköping kan innefatta vissa resor till partners, leverantörer och kunder world wide.

Vem är du

Du har erfarenhet som projektledare eller liknande roller med ansvar för kvalificerade produkter och krävande kunder. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person är du driven, självgående och har förmågan att slutföra åtaganden. Du är bra på att skapa och utveckla relationer och får omgivningen att leverera i tid.

Mer information

För mer information ring Jan Schröder på AS&B, tel 0706-181161.
Ansök senast den 7 oktober 2018.

Läs mer och ansök här. 
2018-09-18T09:09:31+00:00