Affär i Nordamerika med stor CAT återförsäljare

MultiDocker har tecknat avtal med Milton Inc., CAT-återförsäljare i Massachusetts och delar av staterna New York och Pennsylvania i USA, om försäljning av 2 stycken CH600 inklusive viss kringutrustning.

Ordervärdet uppgår till ca 8,8 MSEK för leverans under 2018 och 2019.

”Vi är glada över att ha gjort ytterligare en affär med en stor nordamerikansk återförsäljare. Vi har sedan vi inledde vår satsning mot Nordamerika förra hösten lyckats sälja ett flertal maskiner, men vad som är än mer viktigt nu är att vi börjat sälja direkt till de stora återförsäljare. Detta visar på att även de stora återförsäljarna tror på produkten och vill lägga tid och resurser på att komma in i de segment där våra maskiner passar”, säger Simon Österström försäljningsansvarig MultiDocker Nordamerika.

june 27th, 2018 | Pressmeddelanden|

2018-06-28T22:14:01+02:00