MultiDocker participated in the Expoforest fair in the Ribeirão Preto area in Brazil April 11-13. We shared stand with CAT and two of their largest dealers in Brazil. Or local representatives, Ricardo Jacober and Marcelo Claus, welcomed visitors from all over South America. Most of the visitors came from the forest industry sector.
 
Ricardo Jacober, Managing Director at MultiDocker DO Brazil, says:
”We had great days at the fair, filled with meetings with old and potential customers and partners. Now we continue to work to close ongoing deals and to follow up new potential businesses. I’ll be surprised if we’re not able to show some result of that during the first six months 2018.”
 
Welcome to contact Hans Nilsson, CSO, for more information. hans.nilsson@multidocker.com
 
https://expoforest.com.br/en/the-fair/about-expoforest/
LYCKAD MEDVERKAN PÅ EXPOFOREST I BRASILIEN!
Under mässdagarna 11 – 13april i Ribeirão Preto-området i Brasilien delade MultiDocker utställningsyta med CAT och deras två stora återförsäljare i Brasilien. MultiDockers representanter lokalt, Ricardo Jacober och Marcelo Claus, fick besök av många kunder från hela Sydamerika. Besökarna kom främst från skogsindustrin.
 
Ricardo Jacober, VD för MultiDocker DO Brazil, meddelar:
”Vi hade fantastiska mässdagar fyllda av möten med gamla och nya partners och kunder. Nu fortsätter vi arbetet med att slutföra ett antal aktuella affärer och följa upp nya affärsspår. Jag skulle bli förvånad om vi inte kunde visa upp ett antal avslut under första halvåret”.
 
Välkommen att kontakta CSO Hans Nilsson för mer information. hans.nilsson@multidocker.com