ConExpo: Ny order och andra nyheter / new order & other news

Hem » Nyheter » ConExpo: Ny order och andra nyheter / new order & other news

ConExpo: Ny order och andra nyheter / new order & other news

MultiDocker genomför framgångsrikt besök på ConExpo i USA (English version below)

Ny order

MultiDocker har under mässan signerat ett kontrakt om försäljning av 1 maskin till USA. Maskinen säljs genom samarbetspartnern Process Equipment. Ordervärdet uppgår till ca 5,5 MSEK.

ConExpo

Ett team från MultiDocker har under veckan besökt ConExpo i Las Vegas, USA. Det gavs möjlighet till intressanta möten med CAT, potentiella kunder, samt samarbetspartners inklusive återförsäljare i Nord- och Sydamerika och leverantörer från flera olika ställen i världen.

Ny mässa planerad

Under ConExpo överenskoms att MultiDocker kommer att delta vid en ny mässa i slutet av maj i St. Louis, USA, där fokus ligger på flodtransport och logistik kring inre vattenvägar i Mississippi-floden samt USA som helhet. MultiDocker är mycket glada att presentera att en ny CH900 kommer att ställas ut vid mässan, vilket förhoppningsvis kommer röna stort intresse hos potentiella kunder.

För ytterligare information kontakta:

Percy Österström

070-53 196 03

percy.osterstrom@multidocker.com

 

 

 

New order

During the Conexpo fair MultiDocker signed a contract for one machine to United States. This machine is sold in cooperation with Process Equipment. The contract value amounts to 5,5 MSEK.

ConExpo

This week  a MultiDocker team was at Conexpo (Nevada, United States) where every major construction industry is represented. During four intense days MultiDocker had meetings with North American customers, Caterpillar dealers from all over the world and partners to develop businesses and cooperations. We also have meetings with leading position managers from Caterpillar who are gathered here to discuss strategic cooperation possibilities. 

New fair planned

During ConExpo MultiDocker decided to participate at another fair in United States in May 2017. This fair focus on river transport and inland waterways logistics at the River Mississippi  and in US in total. MultiDocker can proudly announce that at new CH900 will be presented live at the fair which will hopefully attract potential US customers.

 

2017-03-10T13:44:17+00:00